csgo vihjeet

Vitality – North (27.6)

cs_summit -turnauksen Euroopan sarjassa ollaan vasta alkumetreillä, mutta ei poista otteluiden merkityksellisyyttä. B-lohkon voittajamatsissa yhteen ottavat Vitality ja North.

Vitality on noussut viime aikojen vahvojen otteiden ansiosta maailmanrankingissa peräti toiselle sijalle. Ranskalaisjoukkueen otteet ovat selvästi vakiintuneet ja tasainen suorittaminen on tuonut useita hyviä sijoituksia huipputurnauksista. Viime viikon BLAST Premier -turnauksessa Vitality oli yhden kartan päässä turnausvoitosta, mutta hyytyi lopulta Complexityn käsittelyssä. cs_summit -turnaus alkoi joukkueelta 2-0 -murskavoitolla FATE:a vastaan. Toki vastustaja oli erittäin heikko, mutta tuloksen perusteella Vitality on valmis pelaamaan Major-pisteistä ja taistelemaan menestyksestä tässäkin turnauksessa.

North on viime aikoina ollut pahoissa vaikeuksissa saada peliään toimimaan. Toki osittain tämä johtuu siitä, että joukkueen avainpelaaja Kjaerbye ei ole vieläkään tervehtynyt terveysongelmistaan ja North on joutunut käyttämään Kristouta varapelaajanaan. Kyseinen herra ei mikään sateentekijä ole, vaikkei hän välttämättä mikään huono pelaaja ole. Joka tapauksessa Northin ottelusarakkeesta löytyy paljon enemmän tappioita kuin voittoja viime ajoilta eikä joukkueella ole ollut mitään asiaa haastamaan kansainvälisesti menestyviä joukkueita. North onneksi joukkue onnistui voittamaan avausottelussaan Movistar Ridersin lukemin 2-1 tiukan väännön jälkeen.

Tässä ottelussa ottelee kaksi aivan eri luokan joukkuetta. Vitality on ylivoimainen ennakkosuosikki voittamaan ottelun ja sillä on realistiset mahdollisuudet kaataa North suoraan kahdessa kartassa vahvan karttavalikoimansa ansiosta. Vitality on kaikissa kartoissa Northia tilastollisesti vahvempi, mikä tekee yhdenkin karttavoiton ottamisesta Northille todella vaikeaa. Ellei Vitality lähde otteluun täysin takki auki, lopputulos lienee varsin selkeä.

Valinta: Vitality -1.5

Kerroin: 1.85 (Coolbet)