csgo vihjeet

Vitality – Complexity (29.10)

BLAST Premier -turnaus siirtyy tänään B-lohkon peleihin, jossa on useita mielenkiintoisia elementtejä. Lohkon avausottelussa paremmuudesta kilvoittelevat Vitality ja Complexity.

Vitality pelasi edellisellä viikolla DreamHack Open Fall -turnauksessa, joka sujui ranskalaisjoukkueelta vallan mainiosti ennen finaaliottelua. Vitality nimittäin eteni päätyyn asti häviämättä otteluakaan, mutta jälleen kerran joukkue jäi nuolemaan näppejään hävitessään finaaliottelun Heroicia vastaan. Vaikka turnauksen voitto jäi saavuttamatta, Vitality sai kerättyä tarpeeksi Major-karsintapisteitä kasaan, että se saa automaattisen kutsun seuraavaan Major-turnaukseen. Joukkueen taustalla myös tapahtuu asioita, sillä joukkueen kuudenneksi pelaajaksi hankittu Nivera saattaa päästä pelaamaan tässä turnauksessa joitakin pelejä.

Complexity julkisti viime viikolla pitkään tiedetyn salaisuuden eli entisen 100 Thieves -pelaaja jks:n tulon joukkueeseen. Kyseessä on erittäin hyvä ja monipuolinen pelaaja, jonka pitäisi kaiken lisäksi sopia mainiosti niihin rooleihin, mitä australialaispelaajalla korvattu oBo aikaisemmin pelasi. Todennäköisesti tämä muutos tulee olemaan kaikin puolin onnistunut, mikä voi ajan myötä nostaa Complexityn takaisin maailman viiden parhaan joukkueen joukkoon. “Juggernautti” tulee siis tähän turnaukseen ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanollaan, joten on erittäin mielenkiintoista nähdä, mihin joukkue kykenee.

Vitality on sen verran rutinoitunut ja laadukas joukkue, että se on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi. Suurta tasoeroa tässä match-upissa ei kuitenkaan ole ja edellisissä keskinäisissä otteluissa nämä joukkueet ovat usein pelanneet tasaisia matseja. Complexityn mahdollisuuksia nostaa jks:n tuoma lisäpuhti joukkueen tulivoimaan sekä tietysti motivaatioon. Uusilla joukkueilla tai kokoonpanomuutoksilla on tapana tuottaa lyhytaikainen kuherruskuukausi-efekti, mikä voi siivittää Complexityn jonkinasteiseen hurmostilaan. Nähtäväksi toki jää, miten joukkuepeli lähtee rullaamaan ja onko joukkue onnistunut rakentamaan kemioita jks:n kanssa. Näihin vastauksia saadaan odotella, mutta oletetaan, että Complexity lähtee pelaamaan tätä ottelua täydellä höökillä, mikä voi olla liikaa jopa Vitalitylle. Complexityn kerroin maistuu näin ollen peleihin.

Valinta: Complexity

Kerroin: 2.38 (Pinnacle)