csgo vihjeet

Virtus Pro – BIG (3.12)

Flashpoint-turnauksen ylemmän lohkokaavion välierässä ottavat yhteen Virtus Pro ja BIG, missä ennakkoasetelmat eivät juuri tasaisemmat voisi olla.

Virtus Pro on pelannut viime aikoina tasaisen hyvin. Flashpoint-turnauksessa joukkue on kaatanut Cloud9:n, Gen.G:in ja MAD Lionsin. Ainoa tappio tuli OG:ta vastaan ottelussa, joka oli enemmän tai vähemmän merkityksetön. Jame ja kumppanit ovat pelanneet omilla vahvuuksillaan ja omalla peli-identiteetillään, mikä ei välttämättä aina ole kaikkein kauneinta katsottavaa, mutta tehokasta. Suuria heikkouksia Virtus Pro:n pelissä ei ole ja joukkueella on edelleen mahdollisuudet voittaa koko turnaus.

BIG on Virtus Pro:n tavoin ollut viime aikona hyvässä vireessä. Joukkueen rutiini on korkealla tasolla, mikä on näkynyt siten, että BIG on lähes jokaisessa pelaamassaaan turnauksessa edennyt pudotuspeleihin. Näin kävi myös Flashpoint-turnauksessa, jossa BIG on voittanut kaikki neljä otteluaan. Edellinen ottelu EnVy:ä vastaan tosin oli joukkueelta vaisuhko suoritus, vaikka lopulta BIG kyseisen ottelun voitti lukemin 2-1. BIG:n potentiaali riittää varmasti turnauksen voittoon asti, mutta joukkueen pitää onnistua ratkaisevissa peleissä tekemään se viimeinen tasonnosto, mikä on jäänyt useissa turnauksissa puuttumaan.

Ottelun asetelmat ovat kaiken kaikkiaan huipputasaiset. Kumpikin joukkue on pelannut ehjää turnausta ja kummallakin joukkueella on todella taitavat kokoonpanot käytössään. Objektiivista tasoeroa ei Virtus Pro:n ja BIG:n välillä kyllä löydy. Otteluvoittajan veikkaamisen sijaan pelattavaksi kohteeksi nousee karttaoveri. Tasaisessa ottelussa karttavalintojen merkitys voi nousta korkeaan arvoon, mikä tuskin on tässä ottelussa poikkeus. Virtus Pro ottanee kartakseen Infernon ja BIG valinnee Miragen ja näissä kartoissa molemmat joukkueet ovat todella vahvoja omissa karttavalinnoissaan. Ei ole toki mahdotonta, että jompi kumpi joukkueista pystyisi ottelun voittamaan suoraan kahdessa kartassa, mutta se on hieman epätodennäköisempi skenaario kuin ottelun ratkaiseminen kolmessa kartassa. Karttaoverille saadaan sopivasti tasan kahden kerrointa, mikä kelpaa tässä tapauksessa peleihin.

Valinta: Yli 2.5 karttaa

Kerroin: 2.00 (Unibet)