csgo vihjeet

NiP – Fnatic (29.6)

Viimeinen peliviikko ennen pelaajataukoa lähtee käyntiin ruotsalaisjoukkueiden “El Clasicolla”, kun NiP ja Fnatic taistelevat paremmuudestaan päivän ottelussa.

NiP on pelannut viime aikoina kohtalaisen hyvin. Sen suoritustaso on riittänyt pudotuspeleihin käytännössä jokaisessa pelaamassaan turnauksessa, mutta aivan finaalipeleihin asti joukkue ei ole onnistunut yltämään. NiP:n osalta tällainen tasaisuus on kuitenkin tärkeää, sillä sen nuorelta joukkueelta ei välttämättä voida vielä odottaakaan turnausvoittoja. cs_summit -turnaus on lähtenyt joukkueen osalta mukavasti käyntiin kahdella voitolla x6tence:ä ja Heroicia vastaan, joista jälkimmäisessä NiP joutui huhkimaan täyden päivätyön.

Fnatic on ollut online-aikakaudella kaikkea muuta kuin tasainen, sillä siltä löytyy plakkaristaan muun muassa ESL Pro League -turnauksen voitto ja Road to Rio -turnauksen jatkopeleistä karsiutuminen. Juuri Major-turnausta ajatellen Road to Rio -turnauksen tulos merkitsee sitä, että cs_summit -turnauksesta Fnaticin on pakko ottaa mahdollisimman paljon pisteitä. 0-2 -tappio G2:ta vastaan avausottelussa ei kielinyt hyvää, mutta sen jälkeen Fnatic on löytänyt oivan vireen. Mousesports kaatui suoraan kahdessa kartassa, jonka jälkeen G2 jäi Fnaticin jalkoihin uusintaottelussa niin ikään lukemin 2-0. Fnatic on aina parhaimmillaan selkä seinää vasten ja luultavasti tämä pakkovoittotilanne on auttanut joukkueen hyvään iskuun.

NiP ja Fnatic ovat tietenkin toisilleen rakkaat viholliset, kun paikalliskamppailusta on kyse. Historiaa löytyy runsaasti joukkueiden välillä, vaikka etenkin NiP:n osalta kokoonpano on muuttunut ajan myötä. Siitä huolimatta ottelun ennakkoasetelmat ovat erittäin tasaiset ja kumpikin joukkue pystyy ottelun voittamaan. Päivän vire tulee merkitsemään paljon, mutta kun kyseessä on pudotuspelit, ero saattaa syntyä joukkueiden välille. Siinä missä Fnatic pelaa usein parhaat pelinsä playoffeissa, NiP:n kokemattomuus on ajoittain tärkeissä peleissä kostautunut. Hyvin tasaisessa ottelussa näinkin pienet asiat voivat painaa vaakakupissa, minkä vuoksi Fnaticin otteluvoittoa lähdetään tästä klassikko-ottelusta hakemaan.

Valinta: Fnatic

Kerroin: 1.98 (Veikkaus)