csgo vihjeet

NaVi – Spirit (11.11)

Hypätään hetkeksi IEM Beijing -turnauksen pariin, jossa pelataan tänään vain yksi ottelu Euroopan sarjassa. NaVi ja Spirit ottavat pitkästä aikaa yhteen alueellisessa derbyottelussa.

NaVi aloitti turnauksensa 2-1 -voitolla MAD Lionsia vastaan, jossa ei todellakaan oltu kaukana siitä, että tulos olisi kääntynyt päälaelleen. Toinen ottelu Complexitya vastaan lähti hyvin käyntiin, mutta ottelun edetessä Complexity sai niskalenkin vastustajastaan ja päihitti NaVi:n lukemin 2-1. NaVi:n kaltaiselta joukkueelta pitäisi aina odottaa parasta A-luokan peliä, mutta todellisuudessa joukkueen otteet ovat online-aikakaudella todella ailahtelevia. Näin ollen NaVi:n voitolle on nykyään vaikea antaa takuita, vaikka parhaimmilllaan joukkue pystyy voittamaan kenet tahansa.

Spirit on viime aikoina pelannut todella hyvin ja alkanut palaamaan parhaalle tasolleen. Joukkue hävisi hyvän taistelun päätteeksi Vitalitya vastaan lukemin 0-2, mutta toinen ottelu OG:ta vastaan oli joukkueelta erittäin vahva esitys, joka päättyi Spiritin 2-0 -voittolukemiin. Spirit ei välttämättä itsekään aina ole kaikista tasaisimmin suorittava joukkue, mutta sillä on olemassa edellytykset haastaa aivan Euroopan parhaitakin tiimejä eikä sen tarvitse alkaa kumartelemaan tämän päivän vastustajaa vastaan.

NaVi ja Spirit ovat CIS-alueen parhaimpia joukkueita, mikä tekee tästä ottelusta todella mielenkiintoisen. Kuten IEM New York -turnauksesta kävi ilmi, NaVi on usein ongelmissa paikallisvastustajia vastaan, mikä johtunee siitä, että kaikki alueen joukkueet haluavat osoittaa taitonsa nimenomaan NaVi:a vastaan. Spirit tuskin tuottaa tähän kaavaan poikkeusta, sillä heidän viimeisimmästä keskinäisestä ottelusta on aikaa jo vajaat viisi kuukautta.

Kaikki tekijät huomioonottaen NaVi:lla on korkeampi potentiaali menestyä, mutta match-upin luonne kallistaa vaakakuppia Spiritin suuntaan. Kun karttavalikoimatkin ovat hyvin samankaltaisia, tätä ottelua voidaan ennakkoon pitää lähestulkoon kolikonheittona. Kerroinasettelussa NaVi on asetettu odotetusti pieneksi ennakkosuosikiksi, mikä antaa mahdollisuuden kokeilla Spiritin otteluvoitolle annettavaa kerrointa. Marginaalit ovat todella pieniä ja mikäli päivän vire on kohdillaan, Spirit voi taatusti tämän ottelun voittaa.

Valinta: Spirit

Kerroin: 2.17 (Coolbet)