csgo vihjeet

MIBR – FURIA (26.6)

Toinen Major-karsintaturnaus eli cs_summit päättää CS-kauden ennen pelaajataukoa. Tämän päivän mielenkiintoisin ottelu pelataan MIBR:in ja FURIA:n välillä, jossa tulee olemaan valtavasti tunnetta pelissä.

MIBR on ollut myrskyn silmässä viime aikoina useiden tapahtumien ansiosta. Viikon takaisen FURIA-ottelun tapahtumat ja huijaussyytökset Chaos-joukkuetta kohtaan ovat muutamia esimerkkejä tästä. Pelin sisällä otteet ovat jotakuinkin vakiintuneet kohtalaisen hyvälle tasolle. BLAST Premier -turnaus etenikin varsin mainiosti, mutta finaalissa joukkue joutui antautumaan Evil Geniusesia vastaan. cs_summit -karsintaturnaus alkoi hieman kehnosti, mutta pienellä tasonnostola MIBR onnistui pääsemään pääturnaukseen. Varsinainen avausottelu Liquidia vastaan päättyi 0-2 -tappioon, mikä on varsin tuttu lopputulos kyseisessä otteluparissa.

FURIA voitti pari viikkoa sitten DreamHack Masters -turnauksen, mikä nosti joukkueen Pohjois-Amerikan parhaaksi joukkueeksi sekä maailmanrankingissä top 5 -joukkueiden listalle. Viime viikon BLAST-turnauksessa puolestaan FURIA kärsi kyseenalaisten vaiheiden jälkeen tappion MIBR:iä vastaan ja lopulta Evil Geniuses pysäytti brasilialaisjoukkueen finaalihaaveet. Siinä missä Liquid on MIBR:in kryptoniitti, Evil Geniuses tuntuu olevan FURIA:n arkkivihollinen, sillä joukkue hävisi eilisessä ottelussa toistamiseen EG:lle tasaisen ottelun jälkeen.

MIBR:in ja FURIA:n kohtaamisessa on varmasti ekstralatausta, sillä viimeksi joukkueiden kohdatessa MIBR hyötyi sääntöjenvastaisesta päätöksestä pelata uudelleen kierros, jonka FURIA alunperin voitti ja tämä johti lopulta MIBR:in otteluvoittoon. Tämän tapahtuman jälkipyykki aiheutti tunteenpurkauksia etenkin MIBR:in leirissä ja uusintaottelu tulee tämän takia sytyttämään molemmat joukkueet. MIBR oli ennen BLAST-turnausta hävinnyt FURIA:lle käytännössä kaikki keskinäiset ottelut, mutta kyseisessä turnauksessa MIBR löysi vihdoin keinot paikallisvastustajansa kukistamiseen. Tämä ei silti tarkoita sitä, että MIBR olisi FURIA:a parempi joukkue. FURIA on syystäkin ollut viime aikoina Pohjois-Amerikan paras joukkue ja nyt sillä on varmasti valtava halu kukistaa tämän päivän vastustaja. Pelivalinnaksi otetaan FURIA:n ottelukohtaista kierrostasoitusta, sillä se todennäköisesti kattaa sekä 2-0 ja 2-1 -tulokset.

Valinta: FURIA -3.5

Kerroin: 1.83 (bet365)