csgo vihjeet

MIBR – Evil Geniuses (19.6)

BLAST Premier -finaaliturnauksessa aletaan ratkomaan finaalipaikkoja. Pohjois-Amerikan sarjan puolella MIBR ja Evil Geniuses selvittelevät paremmuuttaan ja mittelevät paikasta turnauksen finaaliin.

MIBR teki vähän aikaa sitten kokoonpanomuutoksen, jossa alisuorittanut meyern sai lähteä joukkueesta ja hänet korvasi trk. Tämä muutos on näyttänyt tuovan MIBR:n peliesityksiin hieman enemmän puhtia ja joukkue on alkanut haastamaan Pohjois-Amerikan parhaita joukkueita kunnolla. BLAST-finaaliturnauksen avausottelussa MIBR kaatoi paikallisvastustaja FURIA:n 2-0 kyseenalaisten vaiheiden jälkeen, joka aiheutti polemiikkia vielä ottelun jälkeen. Tulos on paperilla paras mahdollinen, mutta olettaisin ensimmäisen kartan tapahtumien vaikuttaneen negatiivisesti FURIA:n otteisiin ja siksi tuloksen kohdalle pitää jonkinlainen heittomerkki asettaa.

Evil Geniuses on päässyt yli pahimmista suosta ja alkanut pelaamaan huomattavasti paremmin viime aikoina. Joukkueen uusi valmentaja zews vaikuttaisi piiskanneen EG:n oikeaan mielentilaan ja hyvät pelinsisäiset otteet ovat alkaneet pikkuhiljaa realisoitumaan voittoihin. Omassa avausottelussaan Liquidia vastaan EG hävisi avauskartan selvin lukemin, mutta otti isännän otteet toisessa ja kolmannessa kartassa ja pyyhälsi lopulta vakuuttavaan voittoon. Mikäli EG saa jatkettua positiivista kehitystään, joukkue saattaa pitkästä aikaa maistaa menestystä ainakin oman maanosansa peleissä.

MIBR ja Evil Geniuses ovat kumpikin nostaneet osakkeitaan viime aikoina ja tämä ottelu tullee olemaan erittäin tasainen kuten edellinen keskinäinen ottelu, joka päättyi MIBR:n erittäin niukkaan 2-1 -voittoon. Ottelussa on myös yhtenäinen motivaatiotekijä etenkin EG:n kannalta, jonka valmentaja zews haluaisi varmasti nokittaa entistä työnantajaansa. Päivän vireellä on varmasti suuri merkitys, mutta EG omaa mielestäni näistä joukkueista hieman korkemman taitokaton. Mikä tärkeintä, EG on saanut pitkästä aikaa realisoitua tätä potentiaalia ja sen tapahtuessa joukkuetta on vaikea pysäyttää.

Valinta: Evil Geniuses

Kerroin: 1.85 (Coolbet)