csgo vihjeet

MAD Lions – MIBR (4.12)

Flashpoint-turnaus lähenee loppusuoraa ja jäljellä on enää kourallinen joukkueita. Tämän päivän ensimmäisessä eliminaatio-ottelussa kohtaavat MAD Lions ja MIBR.

MAD Lions on pelannut ehjää turnausta ja edellisessä ottelussa tanskalaisjoukkue onnistui odotetusti kaatamaan EnVy:n suoraan kahdessa kartassa. Tämä vahvisti näkemyksen siitä, että MAD Lionsilla riittää potentiaalia edetä turnauksessa pitkälle, vaikka toki enää yhteenkään tappioon ei ole varaa. Joukkueesa vaikuttaisi olevan hyvä meininki ja mikäli tänään acoR ja muut taitavat yksilöt pääsevät edellisottelun kaltaiseen vireeeseen, MAD Lions voi lähteä tähän otteluun luottavaisena.

MIBR on onnistunut etenemään tähän turnauksen vaiheeseen siitä huolimatta, että se on hävinnyt kolme ottelua, mistä kiitos kuuluu Flashpoint-turnauksen formaatille. Toki mukaan mahtuu myös kolme voittoa. Edellistä ottelua Fnaticia vastaan edelsi pieni draama, sillä MIBR:iä rankaistiin sakoilla toteuttamalla ns. “stream snipingia” voittoon päättyneessä OG-ottelussa, oli se sitten tahalllista tai ei. Kuitenkin eilisessä Fnatic-ottelussa MIBR pelasi ensimmäisessä kartassa todella hyvin, mutta kuin ihmeen kaupalla onnistui häviämään kartan ja toisessa kartassa MIBR oli täysi altavastaaja. Vaikkei MIBR:n päivät ole vielä luetut, sen pitää vielä pystyä nostamaan tasoaan, koska jäljellä on enää kovia joukkueita.

MAD Lions on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi ja se on mielestäni täysin oikeutettua. Sillä on tästä turnauksesta parempi rekordi ja muutenkin tasapainoisempi kokoonpano kuin MIBR:llä, jolla ei oikeastaan ole yhtä tiettyä tähtipelaajaa. Lisäksi karttaveto suosii MAD Lionsia, sillä se on erittäin kova joukkue Nukessa, mikä on ollut yksi MIBR:in harvoja vahvoja karttoja. Muissa kartoissa MAD Lions lienee ennakkosuosikki, mikä tekee joukkueesta ottelun voittajasuosikin. Aivan parasta mahdollista kerrointa MAD Lionsin otteluvoitolle ei saa, joten lisätään pientä ottelukohtaista kierrostasoitusta mukaan. MIBR nimittäin on muutamaan otteeseen romahtanut siihen malliin, että tappiolukemat ovat olleet rumia. Samanaikaisesti MAD Lions on usein pystynyt tappioon päättyneissäkin kartoissa pystynyt pitämään lukemat maltillisina. Näin ollen on varsin todennäköistä, että MAD Lionsin voittaessa ottelun se tulee näin pienen ottelukohtaisen kierrostasoituksen täyttämään.

Valinta: Rounds Handicap – MAD Lions -3.5

Kerroin: 1.83 (bet365)