csgo vihjeet

MAD Lions – EnVy (2.12)

Flashpoint-turnauksen pudotuspeleissä on täysi tohina päällä. Päivän ensimmäisessä eliminaatio-ottelussa kohtaavat MAD Lions ja EnVy.

MAD Lions on uudehkolla kokoonpanollaan päässyt heti syvään päätyyn kokeilemaan onneaan tasokkaita joukkueita vastaan. Joukkue on esittänyt väläytyksiä hyvistä otteistaan, muttei aina ole onnistunut pitämään peliän ehjänä loppuun asti. MAD Lions aloitti Flashpoint-turnauksen hienosti ottamalla 2-0 -voiton Dignitasia vastaan, jonka jälkeen myös Fnatic kaatui lukemin 2-1. Kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tappiollisesti uusintaottelussa Fnaticia vastaan sekä edellisessä ottelussa Virtus Pro:ta vastaan, jonka joukkue hävisi erittäin kovan ja tasaisen taistelun jälkeen. Mistään alisuorituksesta ei missään nimessä ollut kyse, joten hälytyskelloja ei tarvitse joukkueen alkaa soittelemaan.

EnVy:n CS:GO -joukkue rakennettiin uudelleen kesän aikana ja sen debyytti tapahtui Flashpoint-turnauksessa. Alkusarjassa joukkue kärsi tappiot forZe:a ja MIBR:iä vastaan, mutta niin sanotun viimeisen mahdollisuuden ottelussa joukkue onnistui päihittämään Gen.G:in. Pudotuspelit alkoivat EnVy:n osalta ottelulla BIG:iä vastaan, jossa joukkue antoi ihan hyvän vastuksen, mutta joutui lopulta antautumaan kolmessa kartassa. EnVy ei todellakaan kuulu tässä turnauksen vaiheessa suurimpiin menestyjäsuosikkeihin, mutta joukkueen taisteluilmeestä on annettava kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.

MAD Lions on ottelun suuri ennakkosuosikki. Sillä on käytössään taitava joukkue, jonka tulikaste korkeimmalla tasolla on ollut lupauksia herättävä. Toki EnVy:lläkin on muutamia yksilötaidoltaan päteviä pelaajia, mutta tasoeroa riittää silti joukkueiden välillä. Tämän kohteen kannalta olennaista on myös karttaveto, joka suosii automaattisesti MAD Lionsia, jonka permabanni on Dust2, mikä on ollut EnVy:n ylivoimaisesti paras kartta tässä turnauksessa. Lisäksi EnVy:n toiset potentiaalisesti hyvät kartat eli Nuke ja Overpass sattuvat olemaan myös MAD Lionsin parhaimpia karttoja. Tämän takia olemassa on realistinen mahdollisuus, että Flashpoint-turnauksen hallitseva mestari MAD Lions pystyy tämän ottelun voittamaan suoraan kahdessa kartassa, jolla saadaan varsin maukasta kerrointa lapulle.

Valinta: MAD Lions 2-0

Kerroin: 2.30 (Veikkaus)