csgo vihjeet

Evil Geniuses – G2 (8.2)

BLAST Premier -sarjan kevätturnauksen B-lohko näkee tänään päivänvalon. Lohkon toisessa ottelussa paremmuudestaan kamppailevat Evil Geniuses ja G2.

Evil Geniuses lähti tähän vuoteen tavoitteenaan nostaa tasoaan siten, että se pystyisi taistelemaan Euroopan parhaita joukkueita vastaan. Tätä tavoitetta ajatellen EG:n alkuvuosi on lähtenyt nihkeästi käyntiin. Tammikuun BLAST Premier -lopputurnauksessa joukkue voitti ainoastaan FURIA:n ja hävisi Astralikselle ja Liquidille. Tässä tuloksessa ei ollut mitään hävettävää, mutta sen sijaan tammikuun viimeisellä viikolla pelatussa DreamHack-turnauksessa EG oli yksi voittajasuosikeista ja tulos oli vaisu. Tappiot BIG:iä ja FunPlus Phoenixia vastaan jättivät EG:n ulos neljän parhaan joukossa. Euroopan valloitus ei siis ole saanut tuulta alleen ja nähtäväksi jää, parantuuko joukkueen vire tätä turnausta varten.

G2 aloitti oman CS-vuotensa niin ikään BLAST Premier -lopputurnauksessa, jossa se voitti yhden ottelun FURIA:a vastaan ja hävisi kertaalleen Astralista ja NaVi:a vastaan. G2:n suorituskykyä on kyseisen turnauksen perusteella vaikea arvioida, sillä Astralis ja NaVi ovat molemmat eliittijoukkueita eikä niille häviäminen ollut yllätys. Viime vuoden loppupuolella tähtipelaaja NiKo:lla vahvistettu G2 on kuitenkin tulivoimaltaan vaarallinen joukkue ja mikäli se jossain vaiheessa saa tiimipelinsä kuntoon, G2 voi nousta haastamaan turnausvoitoista. Tähän turnaukseen joukkue lähtee tavoittelemaan suoraa jatkopaikkaa ja miksei vaikka lohkovoittoakin.

G2 on ottelun ennakkosuosikki, mikä heijastuu myös kertoimien valossa asiallisesti. Pelivalinnaksi valikoituukin tässä ottelussa karttaoveri, joka perustuu enimmäkseen siihen uskoon, että kumpikin joukkue onnistuu voittamaan karttavalintansa. Ottelun karttaveto lienee aika selkeä, sillä Evil Geniuses poistanee alkuunsa Dust2:n ja G2 bannaa Overpassin. EG ottanee karttavalinnallaan Infernon, joka on sen vahvin ja pelatuin kartta viime ajoilta. G2 puolestaan vie pelin karttavalinnallaan Mirageen, joka on sen mukavuuskartta. Kummankaan joukkueen karttavalikoima ei ole ehjimmistä päästä ja näillä karttavalinnoilla en usko kummankaan joukkueen kykenevän ottelua voittamaan suoraan kahdessa kartassa. Luotetaan siihen, että ottelussa nähdään kaikki kolme karttaa.

Valinta: Yli 2.5 karttaa

Kerroin: 2.12 (Pinnacle)