Esports vihjeet

Esports vihjeet on laadittu yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Pelaamme kohteet aina myös itse, jotta laatu pysyy korkeana. Vihjeitä tippuu säännöllisesti, mutta emme pakota itseämme julkaisemaan mitään mihin emme usko. Tästä syystä niitä ei välttämättä tule päivittäin. Haluamme että laatu pysyy korkeana. Haemme jatkuvasti lisää vihjaajia, joten voit ottaa meihin yhteyttä jos kyseinen työ sopii sinulle. CSGO vihjeet löydät täältä. Jos sinua kiinnostaa muut lajit esportsin lisäksi, niin suosittelemme tarkistamaan Pivekunkun käyttäjien vedonlyöntivihjeet.

Esports vihjeet ja niiden pelaaminen

Jotta voit pelata esports vihjeitämme, sinulla täytyy olla tili vedonlyöntitoimistolla mikä tarjoaa kyseistä kohdetta. Olemme listaneet käyttämämme sivustot ja niiden bonukset. Pääset pelaamaan vihjeet näissä toimistoissa. Suosittelemamme toimistot on meidän lempipaikkojamme pelata esports-kohteita, mutta teidän kannalta oleellista on se minkälaisia uuden asiakkaan bonuksia saatte kauttamme. Voit hyödyntää vaikka ne kaikki ja saada selkeän edun voittojen etsinnässä.

On muutenkin tärkeää että sinulla on tili mahdollisimman monelle vedonlyöntitoimistolle, jotta voit etsiä esports vihjeellemme isoimman kertoimen. Kerroinvaihtelu on esports vedonlyönnissä viel todella suurta, koska kertoimenlaskijat eivät ole vielä niin kehittyneitä

Tutki vedonlyöntikohteita myös ite

Jokainen on itsensä herra! Tutki kohteita myös itse, jotta saat kaiken irti esports vihjeistämme. Emme ole läheskään aina oikeassa. Voit seurata eri joukkueita Facebookissa tai nähdä jotain esportia käsittelevässä redditissä. Käytä semmoinen tieto hyödyksi vedonlyönnissä mitä muut eivät vielä tiedä. Jos tiedät jotain, ole nopea, sillä kertoimet laskevat nopeasti kun tieto leviää.

Vedonlyöntitoimistot laittavat paljon aikaa kertoimien muodostamiseen, mutta niissäkin suurimmassa roolissa on se mihin vedonlyöjät laittavat rahojaan. Usein suosikkijoukkueet ovat ylipelattuja ja vihatut joukkueet alipelattuja. Pyri pelaamaan massaa vastaan, yleensä sieltä löytyy se järkevä raha. Tämän sanon parhaana teoreettisena esports vihjeenä.

Mistä peleistä kirjoitamme vedonlyöntivihjeitä?

esports veikkaus

Maailmanlaajuisesti suosituin vedonlyöntikohde on CSGO. Tähän löytyy kohteita lähes päivittäin, koska myös pienempiä turnauksia seurataan aktiivisesti. Pyrimme tuomaan esille myös muita pelejä. Dota 2 vihjeitä tulee varmasti kun käynnissä on majoreita tai minoreita.

Kirjoitamme viikkokatsauksia myös pienempiin esports vedonlöyntilajeihin kuten Blizzardin Call of duty Leagueen ja Overwatch Leagueen. Näihin ei usein saa paljookaan panosta sisälle, mutta ovat usein niistä tietäville voittoisa harastus.