CSGO Vedonlyönti

csgo vedonlyönti

CSGO Vedonlyönti ei ole helppoa

CSGO vedonlyönti voi välillä tuntua todella vaikealta, mutta harkitsevalla ja päämäärätietoisella vedonlyöntikäyttäytymisellä voit tehdä pitkässä juoksussa hyvinkin ylimääräistä rahaa. Olemme koonneet muutamia perusasioita mitkä kannattaa ottaa huomioon csgo vedonlyönnissä.

CSGO Vedonlyönti ja kartat

Kynärissä pelataan ammatimaisesti vain 5+ eri karttaa kerrallaan. Kaikki mapit ovat erilaisia ja niissä loistavat eri vahvuuksilla pelaavat pelaajat. Jos tunnet mapit hyvin, niin se auttaa vahavsti myös vedonlyönnissä, koska ne ovat scho vedonlyönnissä isossa roolissa. Jotkut kartat painottuvat pitkän matkan taisteluihin ja jotkut lyhyempiin.

Osa kartoista panostaa taktisuuteen enemmän kun tulivoimaan. Esimerkiksi saitille meno voi olla osassa kartassa vaikeampaa mikä vaatii hyvin koordinoituja valoja ja kranaatteja. Näissä kartoissa äly voittaa tulivoiman.

Netistä löytyy todella paljon dataa eri joukkueitten ja jopa pelaajien karttakohtaisista tilastoista. HLTV on tässä iso apu.

Näitä tilastoja kannattaa hyödyntää varsinkin tilanteissa missä mappia ei ole vielä päätetty. Vedonlyöntitoimistot tarjoavat kertoimia jo ennen karttavalintaa ja ovat usein hitaita reagoimaan, kun karttavalinnat on tehty. Nopeat vedonlyöjät saavat pelattua parempaa kerrointa.

Lyö CSGO vetoja live-vedonlyöntinä

Monelle csgo vedonlyöjälle live-vedonlyönti on se juttu. Reaaliajassa vedonlyönti antaa helpommat mahdollisuudet isoihinkin kertoimiin, koska Counter Strikessä tilanteet muuttuvat momenttumin myötä aika radikaalistikkin

Olet varmasti nähnyt joukkueita mitkä usein aloittavat todella huonosti (kuten vanha Ence), mutta pystyvät nousemaan suosta kun peli lähtee kulkemaan. Näiden joukkueitten pelatessa kannattaa seurailla live-kertoimia ja hakea isoja comebackeja. CSGO:ssa 4-9 tulos näyttää monella pahalta, mutta teoreettisesti pelin luonteen mukaan ottaen se ei ole paljon mitään.

Seuraa joukkueiden rahatilanetta

Pelin sisäinen rahaekonomia on tärkeässä roolissa. CSGO:ssa pelaajat saavat rahaa tietyistä toimenpiteistä, kuten tapoista ja pommin asentamisesta.

Tätä rahaa sitten käytetään parempien varusteiden ostoon. Rahatilanteita seuraamalla pystyt ennakkoimaan hiukan seuraavien kierrosten voimasuhteita. Tulos saattaa esimerkiksi olla 12-10, mutta voitolla oleva joukkue on tuhlannut kaikki rahansa, mikä tarkoittaa että he ovat lähtökohtaisesti altavastaajia pari seuraavaa erää.

csgo veikkaus

CSGO vedonlyönti ja kokoonpanot

Isoin virhe mitä Counter Strike vedonlyönnissä voi tehdä on että ei tarkista kokoonpanoja. Kokoonpanot voi muuttua niinkin pienestä asiasta kuin flunssasta. Tällöin moni joukkue tuo estyneen pelaajan tilalle varapelaajan.

Tässä tilanteessa joukkueen synergia kärsii ja lopputulos ei yleensä ole kovin kiitettävä. Usein pelaajavaihdoksissa vaikutus on aluksi aina negatiivinen, vaikka uusi pelaaja olisikin pelillisesti parempi pelaaja kun vanha. Kannattaa lyödä hypetettyjä uusia kokoonpanoja vastaan

Vertaile eri vedonlöyntitoimistojen kertoimia

Voit käyttää CSGO vihjeitä, mutta silti hävitä pitkässä juoksussa, koska et pelaa markkinoiden parhaimpia kertoimia. Pienikin desimaali on pitkässä juoksussa ratkaisevassa roolissa voitollisuuden kanssa. Haluat esimerkiksi pelata Astralista voittamaan turnauksen X. Nyt sinun kannattaa alkaa vertailemaan eri vedonlyöntitoimistojen kertoimia. Jo muutamassa minuutissa löydät tämmöisen eroavaisuuden.

  • Unibet tarjoaa Astraliksen voitolle kerrointa 3.00
  • Coolbet tarjoaa Astraliksen voitolle vain kerrointa 2.00

Jos tässä tilanteesta 100€ panoksella teet Unibetillä 100€ enemmän puhdasta rahaa! Pienestä hommasta hyvä palkka.

Loppuun laitan vielä listan vedonlyöntitoimistoista joita suosittelemme. Meidän kauttamme saat niihin todella hyvät talletusbonukset.