csgo vihjeet

Complexity – Gambit (1.12)

DreamHack Masters -turnauksen toinen pelipäivä on käynnissä ja tulessa on taas monta joukkuetta. Tässä vihjeessä otetaan kantaa Complexityn ja Gambitin väliseen nahisteluun.

Complexity joutui reilut kuukausi sitten tiukkaan tilanteeseen oBo:n lähdettyä äkillisesti joukkueesta. Häntä paikkaamaan tullut jks on kuitenkin astunut oBo:n saappaisiin mainiosti ja viime aikoina Complexity on saanut joukkuepeliään hiottua kuntoon. Aivan ruusuilla tanssimista joukkueen meno ei ole kuitenkaan ollut. Eilisessä avausottelussa ENCE:ä vastaan Complexity joutui tekemään täyden päivätyön ottaakseen voiton nimiinsä. Sitä ennen joukkue oli hävinnyt Cloud9:lle BLAST Showdown -turnauksessa, joten Complexitylla on allaan kaksi vaisua ottelua. “Juggernautin” potentiaali on tiedossa, mutta pelin pitää parantua mikäli DreamHack-turnauksen voitto joukkuetta kiinnostaa.

Gambit oli eilisessä vihjekirjoituksessa puheena yhtenä hurjavireisimpinä joukkueena, jonka läpimurto kansainväliselle tasolle on vielä tekemättä. Eilisessä avausottelussa Cloud9:a vastaan Gambit vei välittömästi luulot pois vahvoilla otteillaan ja otti ottelusta hienon 2-0 -voiton, mikä venytti joukkueen voittoputken peräti 18 ottelun mittaiseksi. Toki Cloud9 ei välttämättä vielä tässä vaiheessa edusta Euroopan vahvinta tasoa, mutta silti ottelu oli osoitus Gambitin korkeasta taitotasosta, missä joukkue tällä hetkellä operoi.

Ottelun ennakkosuosikiksi on asetettu Complexity, mikä lienee kaikesta huolimatta ihan perusteltua. Joukkue edustaa kuitenkin Euroopan eliittiä ja omaa erittäin vahvan kokoonpanon, jolla on turnauksen voittoonkin kykenevä potentiaali. Complexity onkin ehkä ensimmäinen todellinen testi Gambitille ja tulee antamaan hyvän ennusteen siitä, pystyykö Gambit viimein tekemään läpimurtonsa tälle tasolle. Eilisten otteluiden perusteella vastaus tähän on kyllä, joten luotamme myös tänään Gambitin menestykseen.

Valinta: Gambit

Kerroin: 2.17 (Coolbet)