csgo vihjeet

Cloud9 – Virtus Pro (12.11)

Flashpoint-turnauksessa nähdään tänään pitkään odotettu ottelu, kun täysin uudistunut Cloud9 pelaa Virtus Pro:ta vastaan.

Cloud9 on viime aikoina laittanut joukkueensa kokonaan uusiksi. Joukkuetta rakentamassa on ollut entinen huippukommentaattori HenryG, joka on ottanut tehtäväkseen tehdä Cloud9:sta maailmaa järisyttävän “kolossin”. Kokoonpanoon on hankittu erittäin vahvoja pelaajia, kuten IGL-pelaaja ALEX, AWP-pelaaja woxic ja Astraliksessa hyviä näyttöjä antanut es3tag. Lisäksi tulokaspelaaja mezii ja entisestä Cloud9-kokoonpanosta tuotu floppy tuovat omilla vahvuuksillaan joukkueeseen hyvän sekoituksen tulivoimaa, kokemusta ja roolivahvuutta. On vaikea sanoa, miten muutaman viikon harjoittelun jälkeen peli lähtee kulkemaan, mutta ainakin palaset ovat koossa tässä turnauksessa menestymisen kannalta.

Virtus Pro oli yksi viime kuun kuumimpia nimiä, kun joukkue oli todella pitkässä voittoputkessa ja onnistuipa Virtus Pro oman alueensa IEM New York -turnauksen näytöstyyliin voittamaankin. Tämän turnausvoiton jälkeen Virtus Pro on hieman otettaan löysännyt, sillä tappiosarakkeeseen on tullut muutamia merkintöjä viime aikoina. Tästä huolimatta Virtus Pro on mukavassa pelivireessä ja hyvänä päivänä se on aivan kansainväliselläkin tasolla huipputason joukkue. Mikäli joukkue pääsee viime kuun kaltaiseen hurmostilaan, tässä turnauksessa menestyminen on täysin mahdollista.

Ottelu on etenkin Cloud9:n kannalta hyvin tärkeä, sillä se on tämän kokoonpanon ensimmäinen virallinen ottelu. HenryG julisti hyvissä ajoin ennen turnausta, että Cloud9 tulee voittamaan Flashpoint-turnauksen, joten joukkueen on alettava lunastamaan odotuksia heti alusta asti. Virtus Pro:lle puolestaan otteluun valmistautuminen voi olla normaalia hankalampaa, sillä ladattavia demoja Cloud9:n pelistä ei ole.

Kaikesta huolimatta Virtus Pro on ottelun ennakkosuosikki, mikä perustuu joukkueen viime aikojen vahvoihin suorituksiin ja tasaiseen rutiiniin. Ottelussa on kuitenkin todella paljon epävarmuustekijöitä, jotka voivat kääntää vaakakuppia Cloud9:n hyväksi. On toki mahdollista, että Cloud9 ei ole vielä saanut peliään täysin vedenpitäväksi, mutta joukkueessa on tarpeeksi yksilötaitoa, että joukkue pystyy Virtus Pro:n tiukoille laittamaan. Siksi tässä ottelussa houkuttaa Cloud9:n otteluvoiton kokeileminen. Kerrointa kohteelle saa tarpeeksi sille skenaariolle, että Cloud9 tulee jollakin tavalla yllättämään Virtus Pron ja lunastamaan henkseleiden paukuttelunsa.

Valinta: Cloud9

Kerroin: 2.53 (Pinnacle)