csgo vihjeet

BIG – Mousesports (13.11)

IEM Beijing -turnaus jatkuu tänään muutamalla ottelulla, joista keskitymme BIG:n ja Mousesportsin väliseen taisteluun.

BIG on kova urakka edessään, kun joukkue pelaa samanaikaisesti IEM Beijing -turnausta sekä Flashpoint-turnausta. Joukkue itse asiassa pelaa tätä vihjettä kirjoittaessa parhaillaan forZe:a vastaan. Joka tapauksessa BIG on pystynyt ylläpitämään tarpeeksi hyviä tuloksia viime aikoina, vaikka luonnollisesti pientä ailahtelua tapahtuu eri kartoissa. Tänään on mielenkiintoista nähdä, miten BIG kykenee karistamaan forZe-ottelun elimistöstään, sillä valmistautumisaikaa tähän otteluun jää todella vähän.

Mousesports tulee IEM Beijing -turnaukseen kuukauden pelitauon jälkeen. Joukkueen edellinen turnaus eli DreamHack Open päättyi heti kättelyssä kahteen tappioon, mutta sitä edeltäneessä ESL Pro League -turnauksessa Mousesports esitti lupaavia otteita. Pelitauko tuo kuitenkin paljon kysymyksiä joukkueen nykyvireeseen, sillä Mousesportsilla on ollut aikaa hioa kuvioitaan, mutta toisaalta pelitauko virallisista otteluista voi mahdollisesti näkyä pienenä kankeutena.

Tässä ottelussa on epävarmuustekijöitä etenkin Mousesportsin osalta, mikä tekee lopputuloksen veikkaamisesta vaikeaa. Joukkueella nimittäin on vahva potentiaali hyvänä päivänä, kun taas BIG:n rutiini on tunnetusti kelvollisella tasolla. Ottelun lopputuloksen sijaan mielenkiinto kohdistuu karttavalintoihin, joissa on etua tarjolla molempiin suuntiin. Pelivalintamme on Mousesportsin karttavoitto ensimmäisestä kartasta, mikä on Mousesporstin karttavalinta. BIG:n bannaa karttavetossa Trainin, mikä jättää Mousesportsille muutaman täsmävalinnan BIG:n karttavalikoima vastaan. Todennäköisesti pelattavaksi tulee Vertigo, Nuke tai Inferno, joista jokaisessa Mousesportsilla lienee ainakin pieni etu puolellaan. Jos BIG joutuu kuluttamaan resurssejaan forZe-otteluun, on täysin mahdollista, että Mousesports pystyy hyvällä valmistautumisella viemään heti luulot pois ja ottamaan karttavoiton omassa karttavalinnassaan.

Valinta: Kartta 1 – Mousesports

Kerroin: 2.20 (Coolbet)