csgo vihjeet

BIG – MIBR (10.11)

Flashpoint 2 -turnaus saa tänään alkunsa hyvin mielenkiintoisella ottelulla, kun serverillä kohtaavat saksalainen BIG ja brasilialainen MIBR.

BIG on suoriutunut viime aikoina kohtalaisen tasaisesti. Vaikka paras loisto joukkueen otteista on puuttunut, BIG on lähes poikkeuksetta onnistunut pudotuspeleihin pelaamissaan turnauksissa yltämään. Joukkue on sementoinut asemansa online-aikakaudella varteenotettavaksi haastajaksi Euroopan kärjessä, mutta mahtaako paras terä joukkueen tekemisestä olla syöty todella pitkän turnausputken ja menestyksen puutteen myötä? Näin ainakin joukkueen IGL-pelaaja tabseN on antamissaan haastatteluissa vihjaillut. BIG on toki yksi tämän turnauksen ennakkosuosikeista, mutta joukkueen pitää samanaikaisesti keskittyä IEM Beijing -turnauksen peleihin, mikä voi hieman haitata joukkueen otteita Flashpoint-turnauksessa.

MIBR on tuulettanut organisaatiotaan huolella sen jälkeen, kun joukkueen edellinen Euroopan reissu tuotti pettymyksiä toisensa perään. Uudistuneen MIBR:n debyytti viime viikon BLAST Premier -turnauksessa oli kerrassaan mainio odotuksiin nähden. Joukkue onnistui nimittäin kukistamaan paikallisvastustaja FURIA:n sekä ottamaan karttavoiton sekä Astralista että G2:ta vastaan. MIBR:in pelistä suorastaan huokui pelkäämätön asenne ja pelaamisen ilo, mikä myös konkreettisesti näkyi joukkueen riemukkaissa tuuletuksissa jokaisen karttavoiton jälkeen. BLAST Premier -turnaus oli siis joukkueelta erittäin positiivinen kokemus ja mikäli sama meno jatkuu Flashpoint-turnauksessa, MIBR voi olla turnauksen musta hevonen.

BIG on kaikesta huolimatta ottelun selvä ennakkosuosikki, johon sen ranking ja yleinen pelirutiini siihen oikeuttaa. MIBR kuitenkin oli viime viikolla sen verran hyvässä iskussa, että pieni yllätyspotentiaali tässä matsissa on. Vaikka otanta on pieni, MIBR osoitti muun muassa kartoissa kuten Nukessa, Vertigossa ja Dust2:ssa väkeviä otteita. Karttavalinnat eivät siis tuota BIG:lle normaalisti ennakkosuosikille annettavaa etua, mikä tasoittaa voimasuhteita. Rohkeimmille MIBR:n otteluvoitosta on tarjolla varsin maukkaita kertoimia, mutta turvallisempi kohde löytyy ottelukohtaisesta kierrostasoituksesta, mikä on asetettu varsin korkealle.

Valinta: Rounds Handicap – MIBR +7.5

Kerroin: 1.83 (bet365)