csgo vihjeet

Astralis – NiP (4.2)

BLAST Premier -sarja käynnistyy jälleen kevätturnauksen alkusarjapelien merkeissä. Avauspäivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Astralis ja NiP.

Astraliksen viime vuoteen mahtui ylä- ja alamäkiä, mutta lopulta vuoden päätteeksi tanskalaisjoukkue palasi valtaistuimelleen ja valloitti maailmanrankingin ykkössijan. Tähän vuoteen Astralis sai kohtalaisen hyvän alun BLAST Premier -sarjan finaaliturnauksessa, jossa joukkue sijoittui kakkoseksi. Toki finaalitappio NaVi:a vastaan varmasti jäi harmittamaan, mutta mitään syytä huoleen Astraliksella ei ole. Konemaisuudesta tasaisuudestaan ja pelikuristaan tunnettu joukkue on ehdoton suosikki voittamaan oman alkulohkonsa tässäkin turnauksessa.

NiP on ollut jo jonkun aikaa omituisessa tilanteessa. Potentiaalia joukkueen rosterissa riittää, mutta tulokset ovat olleet luvattoman heikkoja. Näistä viimeisin esimerkki on viikon takainen cs_summit -turnaus, jossa NiP putosi turnauksesta puolivälierävaiheessa hävittyään turnauksessa kolme ottelua ja voitettuaan vain yhden ottelun. Jatkuvat heikot tulokset lopulta johtivat siihen, että joukkueen pelaajista twist sai lähtöpassit. Hänen tilalleen tulee toistaiseksi NiP:n akatemiajoukkueen pelaaja ztr. Kyseisellä pelaajalla ei ole juuri lainkaan kokemusta tämäntasoisista pelaajista, joten maailman parhaimpien joukkueiden kyydissä pysyminen on luultavasti tekemätön paikka.

Sanomattakin on selvää, että Astralis lähtee tähän otteluun täysin ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Maailman ykkösjoukkueen status ei ole turhaan ansaittu eikä sillä yleensä ole suuria vaikeuksia päihittää ennalta heikompia vastustajiaan. NiP lähtee tähän turnaukseen uuden ja hyvin kokemattoman pelaajan kanssa. Lisäksi joukkueen heikot tulokset huomioon ottaen NiP tarvitsee ison ihmeteon pärjätäkseen tämän päivän ottelussa. Kun karttavalikoimastakaan ei löydy mitään NiP:iä suosivaa karttaa, tämä ottelu päättynee todennäköisesti nopeaan Astraliksen 2-0 -voittoon. Kerroin ei toki ole päätähuimaava, mutta pientä arvoa kohteesta silti löytyy.

Kohde: Astralis -1.5

Kerroin: 1.68 (Veikkaus)